Заместник-министърът на младежта и спорта Петър Георгиев се срещна със

...
 Заместник-министърът на младежта и спорта Петър Георгиев се срещна със
Коментари Харесай

Заместник-министър Петър Георгиев се срещна с медалистите от Световното първенство за юноши и девойки по ММА

 Заместник-министърът на младежта и спорта Петър Георгиев се срещна със състезателите по ММА Светослав Иванов и Стефани Петрова, треньора им Светослав Желев и президента на федерацията Станислав Недков.

 Георгиев поздрави спортистите за техните триумфи на Световното състезание за юноши и девойки в Абу Даби, ОАЕ. Светослав Иванов завоюва сребърен орден в кат. 68,5 кг, а Стефани Петрова бронзов в кат. 47 кг.

" Поздравявам ви за триумфите, които са плод на вашия твърдоглав труд. Пожелавам ви да сте здрави, с цел да може да продължите да се състезавате и да постигате още по-големи победи “, сподели Георгиев.  

Състезателите, които са ученици на спортното учебно заведение във Варна, както и на клуб ММА-Варна, описаха за присъединяване си в шампионата. Стефани Петрова е съумяла да завоюва оценката, макар че преди отпътуването е била с ковид, а по време на надпреварата и с травма. Треньорът показа, че един от главните проблеми е неналичието на подготвителна зала във Варна, което прави подготовката на състезателите доста сложна.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР